Om oss

Kontakta oss

Vinehagens VVS-service AB – 20 år i branschen

Vinehagens VVS-service AB startades 2009 av mig, Conny Vinehagen, innan starten jobbade jag också med VVS vilket har gett mig över 20 års erfarenhet inom VVS-branschen. Vi är verksamma i Skåne med fokus på Trelleborg och Höllviken där vår största kundkrets befinner sig.

Den långa erfarenhet av VVS i Skåne har lagt grunden till vår bred kunskap och höga service känsla, vidare har vi även ett flertal samarbetspartners för att kunna erbjuda våra kunder effektiva och prisvärda helhetslösningar. För att vara vår kundkrets till lags utför vi samtliga av jobben VVS-branschen omfattar, exempelvis inspektion av felsökning av värmesystem som golvvärme, rotjobb och mindre arbeten som byte av blandare.

VVS-tjänster med fokus på kunden

Som tidigare nämnts är vårt fokus område Trelleborg och Höllviken, där våra kunder är alltifrån företag och föreningar till privatpersoner. Genom att sätta kundens behov först är vår målsättning att alltid levererar klanderfria resultat till nöjda kunder. Hållbarhet och kvalitet är grunden för allt arbete inom VVS. Eftersom vi besitter en hög kompetens och långerfarenhet kan vi utföra arbeten effektivt och noggrant, detta sparar både tid men hjälper även till att hålla kostnader nere för kunder och oss själva.

Conny Vinehagen

VD

Conny Vinehagen

Vårt motto är att du som kund endast ska behöva ha en kontaktperson, få en offert och inte behöva stå för samordningen mellan olika entreprenörer. Genom att välja Vinehagens VVS-service AB underlättas hela processen för dig som kund och vi står för grovjobbet och medlingen. Vidare kommer vi alltid att förmedla vad vi tycker är den bästa och mest prisvärda lösningen för just dig, givetvis är det alltid du som har sista talan.